S.V. Ommoord

De gezelligste vereniging van Rotterdam Oost

Samenwerkingen

S.V. Ommoord werkt samen met de volgende partijen:

Keepersschool Balvast

Kortom, je kan genoeg leren bij de Keepersschool

Check onze website voor de laatste updates en wanneer de trainingen worden gegeven.

Opgeven voor een open training?
Mail je naam, leeftijd, club, met de datum dat je wilt komen trainen naar : info@voetbalacademiebalvast.nl.

De open trainingen zijn bedoeld voor het kennismaken met het team , het bespreken van de trainingswijze van de school, alsmede de seizoensplanning van de school doornemen.

Voetbalacademie Balvast

Voetbalacademie Balvast wordt geleid door Kelly van Rij-Hermsen. Kidsvoetbal is voor jongens en meisjes van 3 tot 8 jaar die graag op voetbal willen, maar nog te jong zijn voor een voetbalvereniging. Bij de voetbalacademie Balvast maken kinderen spelenderwijs kennis met voetbal en sport: samen spelen, bewegen en de eerste voetbaltechnieken leren. Alle voetbaltrainers hebben een passie voor sport en voetbal en willen dit graag meegeven aan jonge kinderen.

Dutch Soccer Tournaments

Sinds enige jaren organiseert Dutch Soccer Tournaments toernooien op onze locatie. Eind mei wordt altijd de Dutch Soccer Youth Cup georganiseerd, een toernooi verdeeld over 4 regionale locaties met héél véél internationale deelnemers. Uiteraard doen ook de teams van de ontvangende clubs mee aan dit wervelende toernooi. In 2018 was het toernooi volledig bezet met in totaal 184 teams uit 12 verschillende landen, Slovenië, Zwitserland, Duitsland, België, Engeland, Schotland, Ierland, Luxemburg, Zweden, Finland China en Nederland.

In het najaar wordt jaarlijks de Dutch Autumn Cup georganiseerd op onze locatie voor jeugdteams onder 11 jaar en onder 13 jaar.